Thursday, January 8, 2015

Aanslag in Parijs weer CIA/Mossad hoax?

Als er een ogenschijnlijk ingrijpende gebeurtenis plaatsvindt is het altijd belangrijk dat u zich niet laat meeslepen in de emotie van het moment. Zo ook voor de vermeende aanslag op de redactie van het satirische weekblad Charlie Hebdo te Parijs. In mijn vorige artikel legde ik al uit hoe gesprekshypnose-technieken – een andere benaming voor Neuro Linguïstisch Porgrammeren (NLP) – werken. De media maakt in optima forma gebruik van deze programmering van het onderbewustzijn. Ik heb dit toegelicht aan de hand van voorbeelden van een illusionist. In feite komt het er op neer dat uw aandacht op iets gefocust wordt en uw aandacht afgeleid wordt van waar u niet op moet letten. Blijft u ook in gedachten houden hoe de massa vooral grootschalig in de maling is genomen met de grootste “terreuraanslag” van de afgelopen decennia, namelijk die van 9/11. Ook daar liepen de emoties hoog op, maar wie kalm bleef en zich niet mee liet slepen in de hectiek van het moment kon gewoon de analyse doen en concluderen dat de aanslag nep was. Het was een inside job om de ‘war on terror’ te kunnen starten.
Als u naar een aanslag als die in Parijs kijkt is het eerste waar de media met hun NLP technieken op inspelen, uw emotie. U moet onmiddellijk in de “ooh wat erg” modus worden gebracht. Dat is een manier om uw kritisch denkvermogen uit te schakelen. Ook wordt er meteen een doos experts opengetrokken die u overladen met allerlei psychologische verklaringen of wollige verhalen waarom zo’n aanslag gepleegd kan worden en welke voorbereidingen eraan voorafgaan, enzovoort, enzovoort. Tegelijk wordt uw aandacht vrij snel gefocust op die zaken waar men wil dat u op let, zodat u niet gaat kijken waar u eigenlijk wel zou moeten kijken. Victor Mids laat dat in zijn kaartspel (24e minuut) tijdens zijn eerste uitzending goed zien door een kaartspel te doen met een jongedame en tijdens dit spel de kaart waar zij op zou letten tussen zijn tanden te stoppen, terwijl hij de dame met zijn handen gefocust houdt op de stapel kaarten. Zo ook nu wordt uw aandacht gefocust op datgene waarvan de media wil dat uw aandacht gefocust blijft. Kijkt u vooral niet naar die zaken die een eenvoudige conclusie dat we hier weer met een hoax te maken hebben, logisch maken.
Er zijn een paar hele simpele dingen die u zichzelf zou kunnen afvragen als u zich weet te ontworstelen aan de NLP technieken. Om te beginnen de vraag: “Waarom bestaan er zoveel zogenaamd provocerende cartoonisten die de boosheid van moslims op hun hals weten te halen?”. Wellicht zult u denken “Ach, wat maakt dat nou uit man, ze zijn er gewoon. Er is blijkbaar markt voor. Kranten plaatsen dat graag en mensen bekijken het blijkbaar graag.” Het is natuurlijk complotdenken te veronderstellen dat deze beroepsgroep in het leven geroepen is ter voorbereiding van deze geplande periode van aanslagen. Maar goed, dan laten we dat even rusten. Laten we eens naar de duidelijke aanwijzingen kijken. Wat valt op?
De aanslagplegers laten hun identiteitskaarten in de vluchtauto liggen
Er staat iemand op een dak te filmen
De straat die gefilmd wordt is compleet leeg tot aan ver aan het einde van de straat
Hoe komen ex-Syriëgangers Europa binnen zonder dat de geheime diensten ze hebben kunnen volgen?
“Is dat alles wat je kunt produceren Vrijland?” Dat is niet alleen alles, het is meer dan en ruimschoots voldoende om te kunnen concluderen dat we hier weer met een hoax te maken hebben. Welke terroristen zijn zo stom om hun ID-kaarten in de vluchtauto te laten liggen? “We willen graag beroemd worden, laten we zorgen dat ze weten wie we zijn zodat we helden worden!” Waarom stond die vluchtauto er eigenlijk al die tijd al? Waarom stond hij midden op een compleet lege straat met de deuren open? En waarom stond die man of vrouw op het dak te filmen? Stond hij of zij toevallig een sigaretje te roken of is hij/zij ten tijde van de aanslag snel naar het dak gevlucht? En hoe kon het dat op klaarlichte dag de zwarte vluchtauto midden op straat staat en er werkelijk geen auto, scooter, fiets, voetganger, huisdier, vogel of kip zonder kop te bekennen is? Waarom spuit er geen bloed uit het hoofd van de man die door zijn hoofd geschoten wordt (zie hier)? Waarom zijn de spiegels van de vluchtauto ineens veranderd bij vondst? Daar moet u vooral niet over nadenken. De NLP technieken dwingen u na te denken over cartoons en over de verschrikkelijke polariserende moslims. “Het zijn allemaal potentiële extremisten”, dat is wat men graag wil dat u denkt.
De meest essentiële vraag is wel de vraag hoe het kan dat ex-Syriëgangers zomaar weer Europa binnenkomen. Is er nergens een douanebeambte geweest op een vliegveld waarvan het computerschermpje is gaan flitsen bij het scannen van het paspoort? Is er nergens een camera geweest die een gezicht herkend heeft? De NSA weet precies waar iedere wereldburger zich begeeft. De onthullingen van Edward Snowden hebben dat wel aangetoond. En toch komen deze heren Frankrijk binnen met hun AK-47’s en schieten er lustig op los. Yeah right! Bekijkt u ook onderstaand filmpje.
De zionistische uitvoerders van deze false flags willen graag dat u bang bent voor moslimextremisten. Dat is niet nodig. Het zijn allemaal false flags, bedacht om de autochtone bevolking tegen de islamitische bevolking op te zetten. Is het niet opmerkelijk dat gelijktijdig in Duitsland een protestbeweging getiteld ‘Pegida’ aan het ontstaan is waarbij mensen onder meer kritiek uiten op de islamisering van Europa? Begint u te doorzien hoe dit allemaal gevoed wordt? Ik zeg dat het een CIA/Mossad trucje is om Europa in een zelfgeschapen burgeroorlog te slepen door middel van slecht acteerwerk en huurlingen die burgers zullen gaan doden. Dit is nog maar het begin. Wij kunnen het stoppen door de leugens door te prikken. We moeten toch iets geleerd hebben van het moordcomplot van Theo van Gogh (zie hier, hier en hier) toen ook de moslims zwaar onder vuur kwamen te liggen terwijl de moord op Van Gogh gewoon een leugen bleek te zijn.

Bron linkvermeldingen: uitzendinggemist.nl, Telegraaf.nl, ejbron

Open Panel


Blogroll