Tuesday, October 9, 2012

Ağır Akıl Kontrolü; Operasyon Mickey Mouse, Delta.

Ağır Akıl Kontrolü; Operasyon Mickey Mouse, Delta.

Mickey Mouse [Bölüm I]
Dünyanın başlangıcından günümüze kadar bazen Hak bazen Batıl hüküm sürmüştür. Günümüz dünyasında Batıl hüküm sürüyor ve bir yandan kan dökerken bir yandan da insanları fiziksel ve bedensel köle haline getiriyor. Bunu ne şekilde yaptığını ve silahlarını gizlemiyor fakat insanlar, Batıl’ın sunduklarına kapıldıklarından bunun bir türlü farkına varamıyorlar.
İnanç ve kültür yaşayışı belirlemek için önemlidir. Batıl, sapkın inancının gereğini yaparken Hak neden bu kadar sessiz? Hak ile Batıl’ı iyice birbirinden ayırıp, tüm bu zararın tespitinden sonra çözüm yoluna gidilmeli.
Hak tarafındakiler, Batıl’ın akıl kontrolü istismarına karşılık ne yapmalı;
  • Doğrultulan ‘akıl kontrolü’ silahının hedefi olmamalı,
  • Batıl’ın hazırladığı ortamları ve sunumları terk etmeli,
  • İnancını yaşamalı, kültürüne sahip çıkmalı,
  • Bilinçlenmeli, çevresini aydınlatmalı,
  • Gerçekleri savunmalı, ustaca hareket etmeli!
___ ___ ___
 
0-6 yaş aralığında çocuklara verilen eğitim ve yaşadıkları olaylar onların psikolojisini dolayısıyla tüm hayatını etkiler. Ve ilerleyen yaşlarda da aynı eğitim devam ederse bu durum kökleşir.
CIA ve NSA, gizli akıl yıkama programları MK-Ultra yani Mind Kontrolle/Akıl Kontrolünde, ikinci dünya savaşı sonrası Nazi toplama kamplarında sayısız tecrübeler kazandılar. Walt Disney yapıtları da aynı akıl yıkama programlarını içeriyor.
Walt Disney’in bütün filmleri ağır akıl kontrolü barındırır çünkü insanların akıllarını yıkayıp kolayca yönlendirmek için özellikle üretilmiştir ve aynı zamanda sistemlerinin gücüne güç katacak hâsılat elde etmişlerdir. Walt Disney Şirketi’nin bilinen yıllık geliri yaklaşık $35 milyar dolardır. Günümüzde Walt Disney yapıtlarının etkisi hala daha güçlü bir şekilde sürmektedir ve üretim hala daha devam ediyor.
33 derece Mason olan Walt Disney ile kardeşi Roy O. Disney Walt Disney Productions‘ı kurdu ve şirketi dünyanın en ünlü film üreticilerinden biri oldu. Oluşturdukları filmlerle çocuk-genç-yetişkin demeden hepsini akıl kontrolü köleleri haline getirdiler.
 
Disney’in logosunda da 666’yı görebiliriz. Ürettiği filmler, ağır akıl kontrolü, masonik ve okült sembollerle doludur. Batıl’a hizmet ettiği çok açık; Şeytan, Siyonizm, Illuminati.
Öncelikle, günümüzdeki eserlere referans veren ve tüm akıl kontrolü programlarını barındıran önemli yapıtlardan “Mickey Mouse”u analiz edeceğim. Minorityreport0’ı takip etmeye henüz başlayanlar için youtube kanalındaki ‘akıl kontrolü videoları’nı ve burada paylaştığım yazıları ilk konudan itibaren okumasını tavsiye ediyorum, aksi takdirde bazı parçalar eksik kalacaktır.
Günümüzde Disney filmleri ve çizgi filmlerinin çoğu iki seviyelidir;
  • Bilinçaltı ve algısal davranış kontrolü programlamayla nüfusun çoğunluğunu duyarsızlaştırmak,
  • Son derece-etkilenebilen Monarşi çocukları için kasıtlı olarak koyulan özel tetikler ve anahtarlar.
Miki Fare; 1928’de Walt Disney tarafından oluşturulmuş ve seslendirilmiş karikatürlü karakteridir. Disney’in ilk çizgifilm karakteri Mickey, baştan aşağı tetiklerle doludur. Batıl, boş durmayıp çocuk yaşta insanların inancını ve ahlakını inceden işliyor, işte bunu görelim.
Mickey kulakları + Kırmızı Şort + Sarı Ayakkabılar = Delta/Ölüm Makinesi.
Bilim adamları deneyler için genelikle fareleri kullanırlar Mickey de ona ithaf edilmiş. Akıl Kontrolü programlarıyla insanlar, tıpkı deney fareleri gibi türlü işkencelere maruz kalıyor.
Mickey kulakları; normal fare kulağı gibi değil de iki küçük kafa şeklinde çünkü içersinde bölünmüş olan aklı var. Akıl kontrolü programında uygulanan elektroşok sonucunda travma geçiren kölenin en az 3 bölünmüş karakteri olur. Tıpkı Mickey Mouse gibi, kulaklar da bölünen karakterleri temsil ediyor.
Eldivenleri Masonların eldivenlerinden, şortu kırmızı çünkü bütün programları barındırıyor ve artık programcı seviyesinde.
Kırmızı şort; akıl kontrolüne göre kırmızının bir çok anlamı vardır. Kırmızı, ‘programa uy’ tetiğini aktif hale getirir, değişimin gerçekleştiğini gösterir ve dökülecek olan kanı, kurban vermeyi temsil eder. Bir de kırmızı ateşin rengidir ve Mısır öğretilerine göre ruhun yeniden doğması ve arınmasının sembolüdür.
Sarı ayakkabılar; monarşi akıl kontrolü programlarından ‘delta’ karakterine sahip olduğunu gösteriyor. Acı, istismar, travma sonucunda ilerde ne kadar korkunç şeyler yatıyorsa da köle, programcının yönlendirdiği yola gider, buna zorunludur. Sarı, eski uygarlıkların ‘ışık’ sembolüdür ve bu sebeple sarı ‘aydınlanma’ rengidir, Masonlukta da bu böyledir.
Çizgifilm analizlerine geçmeden, kliplerde kullanılan Mickey Mouse karakterinin izleyiciye yansıtılışına ve Mickey Mouse Club kadrosu ‘Mouseketeer’lara bakalım.
Rihanna, ‘Hard’ klibinde Mickey kulakları takıyor. Klipte tamamen savaş ortamı ve bunun için eğitilmiş köleler anlatılıyor. Klipleri çocuk-genç-yetişkin herkes izliyor ve aslında uygulanan akıl kontrolündeki etki çocuklarda daha derin yaralar açıyor, travma oluşturuyor. Gençlerin yaşamlarına şekil veriyor, inanç ve ahlakı sarsıyor. Yetişkinler de açık ya da gizli bir şekilde sapkın bir yaşam sürüyorlar.
Pembe bir tank, Mickey kulakları, mermilerden kıyafet ve seksi bir dans. Bu objeler şunu anlatıyor; Klipte Monarşi Akıl Kontrolü programı hakim. Alfa programı ile bölünmüş kişiliğini Mickey kulaklığı simgeliyor. Tank, mermiler Delta programıyla oluşturulan katil kişiliğini ve dansı ile Beta karakterini gösteriyor.
Arka plan yeşil ve tank pembe. Renkleri negatif yaptığımızda pembe yeşile, yeşil pembeye dönüyor. Ayrışma renkleri kullanılmış. Yeşil-pembe, siyah-beyaz gibi kişiliği ayrıştırma rengidir, tetiktir. Ayrıca pembe rengi, Monarşi kölesi olduğunu simgeler.
Sarı teması, delta;
Lady Gaga’nın, ‘Paparazzi’ klibinde sevgilisinin onu aldatması sonucu yaşadığı travma ile katil kişiliği oluşuyor ve sevgilisini zehirliyor.
Mickey Mouse’un boş gözleri ve kulakları şeklinde gözlük takıyor ve dudaklarını Minnie Mouse’un dudakları gibi yapmış. Kıyafetinde de aynı objeler yer alıyor. Kıyafeti tıpkı Mickey Mouse’un ayakkabıları gibi sarı renkte. Katil kişiliği bu şekilde görünüyor. Klipte sevgilisini zehirledikten sonra şirin bir ifade takınarak ‘tüh’ der gibi poz veriyor. ‘İstemezdim ama gerekliydi’ şeklinde bir mesaj veriliyor izleyicilere.
Lady Gaga’nın Beyonce’yle düet yaptığı ‘Telephone’ klibinde de aynı senaryo mevcut. Bu kez Beyonce de katil oluyor ve tepkilerini tıpkı Lady Gaga gibi veriyor. Üzerinde sarı bir şeyler bulunduruyor, sarı bir şapka ve sarı göz farı.
Lady Gaga’nın bu klipleri çektiği sırada saç rengi yumurta sarısıydı, sapsarı.
Taktığı Mickey kulakları, sağdaki resimde aynı zamanda Michael Jackson’ın kostümünü giyiyor. Yani programcı tarafından bir kişilik daha oluşturulmuş.
Anna Pletneva’nın ‘Mikkie’ klibinde sektörün, köleleri Akıl Kontrolüyle, fabrikadan çıkan ürün gibi programlı ve seri halde oluşturulduğu anlatılıyor. Tüm bunların sonucunda Anna kibritle elbisesini yakarak kendini öldürmek istiyor yani ‘Omega’ programı aktif hale geliyor, getiriliyor.
Daha sonra Anna Pletneva’nın ve bu klibin ayrıntılı analizini paylaşacağım.
Britney muhabirleri yanıtlarken, sorulan sorulardan hoşnut olmuyor ve ortamı terk ediyor. Dışarı çıktığında bebek-çocuk-genç ve hatta polisi bile baştan çıkarıyor. Bu kez de magazinciler fotoğraf çekmeye başlıyorlar. Britney buna çok sinirleniyor ve sarı taksinin üzerine çıkıp onları elindeki mikrofonla deviriyor. Arkadaki duvarda da Mickey kafası var. Yine sarı renk ve katil kişiliği.
Klipte üzerinde Mickey kulakları olan kurukafa baskılı atlet giyiyor ve saçları ara ara pembe-siyah renge boyanmış. Farklı saç rengi bölünmüş kişiliği temsil eder.
Lana Del Rey, Mickey ve sarı renk.
The Mickey Mouse Club (1955–1959)
Rol dağıtımı üyeleri, Mickey Mouse Club kadrosunu ‘Mouseketeer’ olarak adlandırdı. Kadro Mickey Mouse kulakları takıyordu. Müzik eşliğinde tiyatro oyunu ve danslar sergilediler. Kadrodan en çok ünü artan Annette Funicello’dur.
“1955’de Walt Disney kendi çizgi film karakteri Mickey Mouse’u, Mickey Mouse Kulübü hayran kitlesiyle oluşturdu. Bu, okuldan eve gelen çocuklarla haftada beş gün yayınlanıyordu. Yirmidört çocuğa Mickey’ye yardım edecek olan Mouseketeers adı verildi ve dans edip şarkı söylediler ve skeç yaptılar. Mickey Mouse Kulübü kafalarının her iki yanında kocaman iki kulak bulunan Mickey Mouse berelerinden çok hoşnut kaldı. 1950’lerde çoğu çocuk fare kulakları almak ve Mouseketeer olmak istedi, özellikle de Mickey Mouse akıl kontrol programına maruz kalan çocuklar.” 
~Fritz Springmeier

Seasons 6–7 (1993–95) ‘Mouseketeer’lardan;

 
  • Britney Spears
  • Christina Aguilera
  • Justin Timberlake
  • Nikki DeLoach
  • Tate Lynche
  • T.J Fantini
  • Ryan Gosling
‘Mouseketeer’lar , Walt Disney Dünyası Tatil Köyü’nde 1-6 sezonları boyunca, sevilen şarkıları kendi yorumlarıyla canlı seyircilerin önünde söylediler ve ilerideki ünlerini burada kazandılar.
Günümüzde ünü devam eden Mouseketeerlardan Britney;
  • Britney Spears
 
Britney Spears bir Mouseketeer ve bu sektörün ona yaşatıklarını kısaca özetlemeye çalışayım. Britney’nin bu sektörde yer almasının sebebi ailesidir. Courtney Love, Britney’nin babası için şu cümleleri sarfediyor;
“Britney’nin babası onu taciz etti. Düşünsenize, babanız sizi köleymiş gibi taciz ederken bir de şarkı söyleyip her gece seks sembolü olmaya zorlanıyorsunuz. Delice değil mi?”
Evet, dinsiz düzende yer alan aileler, çocuklarını kendileri teslim ediyorlar şeytanın esaretine hatta kendileri, çocuklarını işkence ve baskıyla yetiştiyorlar. Gerçekten de delice bir iş ve hastalıklı bir düzen. Şeytana kendini tamamen teslim etmek böyle bir şey ve sadece kendileri değil kitleler bunun etkisi altına alınıyor.
Britney, bir rol model ve bu yolda hangi zorluklarla ilerlerse takipçileri de aynı derecede travma yaşıyor. Şeytanın amaçladığı da bu zaten.
 
Kolye de size bir şeyler anlatıyordur herhalde, Britney’nin yaşadıklarını gerçekleştirenlerin sembolü artık kim ne derse.
Britney’nin kişiliklerinden biri; 11:44’ izleyebilirsiniz, gerçekten yapılanlar korkunç ve bu sadece görünen kısmı, görünmeyen kısmında neler neler yapılıyor.
 
Peruklar, monarşi akıl kontrolü programlarıyla ayrıştırılan kişilikleri temsil eder ve her bir peruk ve saç renginin farklı, kendine has özellikleri vardır.
Marilyn Monroe ve Beta kişiliği. Beta, cinsel programlamadır. Kedi türü hayvan desenli kıyafetler bu kişiliğin oluşumunu ve ortaya çıkmasını tetikler. Marilyn Monroe da seks sembolüdür ve akıl kontrolüne tabi tutulan kişilerin çoğunlukla bu alteri mevcuttur.
Britney’ye yaşatılanlar bitti mi, hayır. Hatta çocukları da akıl kontrolü kölesi ve ilişki yaşadığı kişiler de çoğunlukla onun programcısı.
Kabus gibi bir hayat yaşıyorlar ama insanlar ünlülerin ihtişamlı, şaşaalı hayatlarını elde etmek istiyorlar. Bilselerdi istemezlerdi herhalde aksi takdirde aklını kaçırmış olmak gerekir. Ama her yaşanılandan ve verilen örneklerden payına düşeni almak gerekir yoksa zaten şeytanın kölesisindir.
Allah cc.’ne yöneldiğinde gözlerin açılıyor ve değerin artıyor. Şeytanın vaadleri boş olmasına rağmen ve üstüne üstelik vaadlerine kananların köle olmasına rağmen çoğunluk bu tuzağa düşüyor.
Allah cc Kuran’ı Kerim’inde buyuruyor;
“İş bitirilince şeytan da diyecek ki: “Şüphesiz Allah size gerçek olanı söz verdi. Ben de size söz verdim ama yalancı çıktım. Zaten benim sizi zorlayacak bir gücüm yoktu. Ben sadece sizi çağırdım, siz de hemen bana geliverdiniz. O halde beni kınamayın, kendinizi kınayın. Artık ben sizi kurtaramam, siz de beni kurtaramazsınız. Şüphesiz ben, daha önce sizin, beni Allah’a ortak koşmanızı kabul etmemiştim. Şüphesiz, zalimlere elem dolu bir azap vardır.”“
İbrahim, 22.

 
Akıl kontrolü teknikleri, istismar ve işkence ayinleriyle her karaktere özel bir davranış teması ortaya çıkarılarak tümüyle kontrol edilebilir ‘köleler’ oluşturulur.
 
‘Benzemez Kimse Sana’ programında, sahnenin tasarımı Mickey Mouse’un kafası şeklindedir. Bu görsel platform programda, cinsel programlama yapıldığına açık kanıtıdır. Mickey ve Minnie Mouse iki cinsi (erkek-kız) bünyesinde barındırır.
‘Benzemez Kimse Sana’ programında, bayan yarışmacılar erkek ünlüleri, erkek yarışmacılar bayan ünlüleri canlandırıyorlar bunun sonucunda bölünmüş karakterlere sahip oluyorlar. Aynı zamanda tetiklerle izleyicilerde aynı etki aktarılıyor.
Bay J’nin arkasındaki iki yuvarlak ekran kulaklık şeklinde, Sezen Aksu’nun karakteri Bay J’ye aktarılmış. Dökülen gül yaprakları da kelebek etkisi oluştururken ışıkların flaş şeklinde patlaması travma geçiren kişiyi sarsar ve aklındaki bölünme sağlanır. Bu tetikler izleyiciye bu şekilde aktarılıyor.
Zaten Bay J’nin sadece kılık değiştirdiğini ve bundan zarar gelmeyeceğini de düşünen varsa tamamen akıl kontrolünün tesiri altındadır. Aksi takdirde akıl kontrolü etkisinden çıkmış insanlar bunun aslında ne kadar anormal ve insanları yönlendirmek için kasıtlı bir şekilde yapıldığını anlayabilir.
Bir diğer bayan yarışmacı Delia, yine aynı uygulama. Delia, erkek karakterini gösteriyor. Ve hazırlanan programda kızlar onun için çığlık atıyor. Delia’nın aslında kız olduğunu izleyiciler biliyor ve sonra da değişime uğradığını da biliyorlar. Bu durum insanlara normal bir olaymış gibi aktarılıyor ve bu programı çocuklar izliyor. Edindikleri tecrübeyle de insanların, iki cinsten olmasını yadırgamıyacak hale getiriliyorlar.
Tüm bunları yaparken akıl kontrolü tetikleri yerleştiriliyor ki insanlar üzerindeki travma kökleşsin. Kızları kıyafetlerinin rengi sarı, kırmızı, yeşil. Kırmızı-mavi kişilik ayrışması iken yeşil de ruhun değişimini gösteriyor. Sarı renk de aynı zamanda farklı alterlerinin olduğunu gösteriyor. Sarı, ayrışmış delta karakterini gösterir.
Kendi, ‘candy’nin Türkçe okunuşu yani şeker. Alice Harikalar Diyarında’daki gibi ismi hayranları için tetik. Kendi, Hollywood’u ziyaret ediyor ve Mickey/Minnie kulakları takıyor. Bunu takması tesadüf değil tabiki ona uygulanan akıl kontrolünü tetiklerle hayranlarına yansıtıyor. Akıl kontrolü kölesi olduğu başka örnekle de gösterilebilir.
Pembe-mavi renkli peruk, monarşi akıl kontrolü ile ayrıştırılmış kişiliklerini temsil ediyor.
Fotoğrafla ona uygulanan oyuncak bebek programı yansıtılmış.
Bade İşçil ve Mickey Mouse.
Monarşi akıl kontrolü ile ayrıştırılmış kişilikleri ve Marilyn Monroe alteri.
Jared Leto.
Mickey Mouse ve Jared’ın katil karakterleri; birisi ‘Chapter 27’ filminden, John Lennon’ı öldüren kişiyi canlandırıyor. Aslında sadece canlandırmadı o karakter oldu, ciddi bir şekilde kilo aldı. İkincisi ‘This is war’ klibindeki öldürmek için eğitilen bir asker.
Jared Leto’nun bölünen karakterleri.
Bu da Vogue Paris dergisinden bir resim. Kurukafaların oluşturdukları köleler ve cinsel istismar gösterilmiş. Ana tema Mickey Mouse. Minnie, Mickey’nin kız alteri Mickey ve Minnie hem erkek hem de kız karakterini barındırıyor yani uniseks. Minnie’nin bir de cinsel organı gösterilmiş. Minnie kız kıyafeti giydiği için kız gibi görünüyor fakat erkek cinsel organı resmedilmiş.
Bir erkek ve ruj sürmüş, Beta.
Konuyu toparlamak gerekirse, zevklerin zirvesini şöyle tanımlarlar; seks ve cinayet. Mickey ve Minnie hem seks kölesi hem de katil.
Şeytanın insanları kandırmasının en kolay yöntemi, cinselliği kullanmasıdır. Sonrasında da şiddet ve vahşet, cinayet.
Yeri gelmişken bunu örneklendirelim;

Mickey Mouse tişörtü giyiyor.
Luka Rocco Magnotta da porno ve snuff filmlerde (sonunda cinayet gerçekleşen porno) bulunmuş bir köle. Magnotta, yine porno sektöründe yer aldığı söylenilen Jun Lin’i öldürdü ve Kanada‘da iktidardaki Muhafazakar Parti merkezine kesik ayak ve muhalefetteki Liberal Parti’ye de postayla kesik el gönderdi. Bu işlemi bireysel olarak gerçekleştirmedi, porno sektörü akıl kontrolünün bir parçasıdır ve cinayet işlemesi de ona biçilen roldendir. Çünkü snuff filmlerde oynuyordu. Şeytani düzende herkes farklı şekilde kullanılıyor, Magnotta da bu yönde kullanıldı.
Stanley Kubrick’in ‘Full Metal Jacket’ filminde de Mickey Mouse boy gösteriyor. ‘Neden böyle bir filmde Mickey Mouse var ki?’ gibi sorular akla gelebilir. İlk olarak Stanley Kubrick, filmlerinde şeytani düzende uygulanan akıl kontrolünü anlatıyor. Bir de askerlerle Mickey’nin bir araya gelmesi, Mickey’nin delta alteri olmasındandır.
Bu sahnede Mickeylerin yerleri değiştirilmiş, dikkat çekilmek isteniyor.
Nazi sembolü swastika, askerler üzerinde akıl kontrolünün uygulandığının bir diğer kanıtı.
Kartal, 33, bilinçaltı mesajı hipnoz ve seks kölesi.
Hatta filmde Mickey Mouse şarkısını bile söylüyorlar.
Şarkı sözü;
Senin ve benim için yapılmış klübün lideri kim?
M-I-C-K-E-Y M-O-U-S-E.

Hey oradaki. Heyt oradaki. Ho oradaki. Seni olabileceği gibi karşılıyoruz.
M-I-C-K-E-Y M-O-U-S-E.

Mickey Mouse. (Mickey Mouse.)
Mickey Mouse. (Mickey Mouse.)

Sancağımızı sonsuza dek yüksekte tutmamıza müsaade et.
Yüksekte, yüksekte, yüksekte.

Ortaya çık ve şarkı söyle ve cümbüşe katıl.
M-I-C-K-E-Y M-O-U-S-E.

İşte neşeyle uygun adım gidiyoruz ve haykırıyoruz.
M-I-C-K-E-Y M-O-U-S-E.

Adil oynuyoruz ve sıkı çalışıyoruz ve uyum içerisindeyiz.
M-I-C-K-E-Y M-O-U-S-E.

Mickey Mouse. (Mickey Mouse.)
Mickey Mouse. (Mickey Mouse.)

Sancağımızı sonsuza dek yüksekte tutmamıza müsaade et.
Yüksekte, yüksekte, yüksekte.

Yakının ve uzağın erkekleri ve kızlar, sizi olabileceği gibi karşılıyoruz.
M-I-C-K-E-Y M-O-U-S-E.

Senin ve benim için yapılmış klübün lideri kim?
M-I-C-K-E-Y M-O-U-S-E.

Kıyıdan kıyıya ve denizden çok uzaklara uygun adım yürüyen kim?
M-I-C-K-E-Y M-O-U-S-E.

Mickey Mouse. (Mickey Mouse.)
Mickey Mouse. (Mickey Mouse.)

Sancağımızı sonsuza dek yüksekte tutmamıza müsaade et.
Yüksekte, yüksekte, yüksekte.

Ortaya çık ve şarkı söyle ve aileye katıl.
M-I-C-K-E-Y M-O-U-S-E.
•••
Daha ne denilebilir ki; nasibinde varsa alırsın karıncadan ders, nasibinde yoksa tüm dünya önüne serilse sana ters.

1 comment:

  1. bir daha kardeşime mickey mouse izletmiyeceğm

    ReplyDelete

Open Panel


Blogroll