Saturday, May 12, 2012

ataturk


http://www.alatoerka.nl/wp-content/uploads/2010/06/ataturk_the_illuminate.jpghttp://www.nikferce.com/spaw/images/Ataturk_Sapka_Devrimi.jpg

Whuuuuut? Atatürk een freemasoner? Verklaar dit eens..
Atatürk is de stichter van de seculiere staat van Turkije en gelijkertijd ook de boosdoener van het Ottomaanse Rijk. Ik zal uitleggen waardoor het blijkt dat hij deelnam aan The Illuminate (masonism).
Alatoerka heeft veel ups and downs gehad dankzij onze beruchte term: M-word. Vandaag is het een mooie dag om over de relaties tussen the Illuminate en de ‘heilige’ Atatürk te schrijven. No offensive, het was vast een toffe gast blablabla maar hij werkte immers voor de Baas des Wereld. Maargoed, laten we nu maar eens officieel beginnen:
De korte verhaallijn
The Illuminate werd vanwege twee belangrijke redenen in Turkije voortgezet, namelijk om de snel heersende Ottomaanse Rijk tegen te houden en om zelf op de top van de wereld te staan door alle religies weg te jagen. Vrijwel alle Turken weten dat er indoor spy’s in de schijnwerpers stonden en de Ottomaanse Rijk van binnenuit vernielden. Dit deden ze eventueel om de soeltans te bedonderen met aantrekkelijke vrouwen. De voorgaande soeltans waren erg religieus en konden niet 1-2-3 hun aandacht schenken aan prostituees, maar de nieuwelingen waren veel minder religieus. Ook bidden ze altijd voordat ze gingen vechten met de vijanden. Hierdoor verloren ze geen tot weinig soldaten (voornamelijk bij de kleinere gevechten. De grotere oorlogen waren wat moeilijker) en heersten al gauw over vele landen. De andere landen treuzelden en moesten gelijk een oplossing voor deze ‘plaag’ vinden: The Illuminate was geboren.
De Grieken deden natuurlijk ook mee, want die waren als de dood bang dat de Ottomaanse Rijk de heerser van de wereld zou zijn. Na jaren de Ottomanen van binnenuit te hebben bespioneerd en gewonnen werd een troostprijs aan de laatste Ottomanen gegeven: De Griekse Atatürk
Men zegt dat Atatürk de Illuminate-gebouwen heeft gesloten, maar niets hiervan is de waarheid. Hij heeft ze gewoon laten staan en de Koranscholen gesloten. Ook was de Koran verboden. Ook gehoord van het gezegde: ”Atatürk Kuranimizi toilete atti?” (vertaling: Atatürk heeft de Koran in de toilet gegooid) Dit gezegde hoort niet letterlijk waargenomen te worden. Wat ze hiermee bedoelen is dat Atatürk soldaten naar huizen afstuurde om te controleren of mensen nog steeds de Koran thuis had liggen. De burgers moesten de Koran, verpakt in zakjes, verstoppen in de koeienstal in de vieze mest, want dit was de enige plek waar de soldaten niet keken. Dûh.
De loyaliteitshouding
(Free)Masoners hebben een standaard loyaliteitshouding: hand in de binnenzak. Ook deed Atatürk mee (nee, niet omdat het toevallig mode was).

Zijn standbeeld doet ook eventjes mee:
Standbeeld
Pardon, zei ik standbeeld? Ik bedoelde standbeeldjes.
Het waren prachtige jaren voor Atatürk om met plezier de ‘ouderwetse’, religieuze regels om te toveren tot een nieuwe vorm van een seculiere staat. Iedereen juichte mee, terwijl ze indirect hun graf groeven. Wég Ottomaanse Rijk, weg rijkdom, weg religie, weg sharia, weg Turkije. Je zou denken dat we het naar onze zin hadden in de tijd van onze soeltans (lees: rijkdom en heerserij) Waarom waren de mensen dan wél tevreden met hem? Hij heeft alles ups and down gedaan en kijk wat we over hebben. Een stukje grond, overgenomen door toeristen. Ook heeft hij de Islam in Turkije verwoest.. Hé, ik krijg een deja vu? Wilden deze badguys niet alle religies laten verdwijnen? Ow, ja.
Heden
The Illuminate heerst tegenwoordig vrijwel over alles wat je bedenken kan: de platenmaatschappijen, media en de kranten, overheden en zelfs onze Google, oftewel het gehele Internet! Zij filteren als het ware alles wat ingetypt wordt op forums, weblogs en artikelen. Onze vaste Alatoerkers weten dat inmiddels ook, want ook wij worden gefilterd. Dat is een reden waarom er zo weinig te vinden is én de dingen die wel te vinden zijn worden expres gelaten zodat je begrijpt hoe machtig en groot ze wel/niet zijn. Jij bent afhankelijk van hen en daar kan je niets aan doen.
Turkije
In Turkije mag je geen ’slechte’ dingen over Atatürk schrijven want dan bega je een risico: gevangenisstraf. Zij willen dat de burgers ‘dom’ blijven en niets bijleert. En dat lukt ze. Helaas.
De vrouw van Atatürk: Latife
Latife, de echtgenoot van Atatürk droeg een hoofddoek om te laten zien hoe religieus ze als koppel wel/niet zijn. Nadat de seculiere staat werd gesticht deed ze haar hoofddoek af. Bismillah!
Don’t get me wrong: We gaan geen uitzondering maken omdat hij toevallig Atatürk heet. Andere beroemdheden die nog meer invloed hebben gehad waren/zijn ook lid van hen. Ik verzeker u dat zij ons uitlachen omdat er nog steeds mensen zijn die als paarden met kleppen voor hun ogen ‘Atatürk is onze held’ zeggen. Misschien lacht Atatürk ons vanuit zijn graf, weten wij veel.
Update: Oh, gossie. Ik was vergeten om de officiële, erkende website van de freemasoners ook toe te voegen.Voila!
Update II: Hier nog enkele bewijzen dat Ataturk een mason was.
Lijst van Freemasons (wikipedia)
Update III: De betreding van The illuminate in de Ottomaanse Rijk. En Ottomaanse meisjes ná Atatürk.
Update III: in deze video staan er nog meer bewijzen dat Ataturk een mason was.
Wij willen niet lullig doen, maar mensen willen genoeg bewijzen. Misschien komt er een nieuwe update.
Update IV:  Anit kabir lijkt erg op een mason tempel. Toeval? Denk eens goed na, wordt wakker!
Update V: Bewijs dat hij geen moslim is (Atatürk spreekt in de Parlement van 1937) 



No comments:

Post a Comment

Open Panel


Blogroll